Gondolkozom egy bűvész trükkön de lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok
már egy ideje tervezek bele vágni a bűvészkedésbe mint hobbi ..most akkor az a kérdésetek mért ide írok?
hát amit ki találtam ahhoz szükségem lenne a mágnesességre (de még mindig nem tudom hogy jó helyre írtam)....
egy fém mennyi idő alatt veszi át a mágnesességet? és van e olyan mód (eszköz vagy bármi) amivel felgyorsíthatnám? vagy minél erősebb a mágnes annál gyorsabban?
2013. febr. 8. 22:22
1/6 anonim válasza:
Használj elektromágnest, az az áram kikapcsolása után azonnal elveszíti a mágnesességét. Akár egy telefon akksija is képes lehet annyi ideig táplálni árammal, amíg a bűvésztrükköt lefolytatod (már ha nem órákig tartó trükköt tervezel). A vezérlését pedig megoldhatod rejtett vezetékkel, vagy akár távirányítással is.
2/6 A kérdező kommentje:
hát én azt szeretném hogy átadhassam a mágnesességet egy nem túl nagy fémnek ..pl: hozzá tennék egy érmét egy adott mágneshez(vagy amivel ezt megtudom oldani) és az érmét már tudnám vonzani vagy taszítani egy mágnessel ..
2013. febr. 8. 22:41
3/6 anonim válasza:
Hát, az érmék általában olyan anyagból készülnek, amelyek paramágnesesek vagy diamágnesesek, vagyis nem mágnesezhetők. Más részről, ha nem állandó mágnes az érméd, akkor mágnessel csak vonzani tudod, taszítani nem.
4/6 A kérdező kommentje:
hát ez hülyeség .. pl a magyar 100 forintost is vonzza a mágnes ...de amúgy meg a kérdés az hogy hogyan tudnám a mágneses vonzást átadni gyorsan egy pénz érmének ..
2013. febr. 9. 07:51
6/6 anonim válasza:
Úgy rémlik, hogy a mágnesezhető fémeket elég mondjuk mágneses térben mozgatni, hozzá dörzsölni egy erős mágneshez. Amúgy az remélem azért eljutott a tudatodig, hogy nem minden fémet vonz a mágnes sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!