Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » 5os elektronhejon miert van...

5os elektronhejon miert van 5g? meg a 6os-on 6g meg 6h en meg nem lattam a tablazati oszes anyagat sem hogy 5g vagy 6g lett volna meg amugyis a l csak 0,1,2,3 osmert az m meg (3, -3)

Figyelt kérdés

Ezt megtudnatok e magyarazni mi a palyak kozese vagy mi lenne ez

[link]

koszonom néktek!

2012. dec. 27. 17:53
 1/5 anonim válasza:

Nos ez a kérdés nem igazán jött át. Hol vannak itt grammok?:O

Igazából az sem világos, hogy kvantumfizikai kvantumszámokról, vagy orbitálokról vagy pontosan miről is van szó?

A kép alapján ezt az oldalt ajánlanám figyelmedbe (angol, de a fontosabb részek univerzálisan érthetők különösebb nyelvismeret nélkül)

[link]

Bár a kérdést kifejthetnéd pontosabban is... ;)

2012. dec. 28. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt ment a zold mancs

A alhejak lenne szo,atneztem az osszes periodusos tablazatbol az anyagokat de egyiknel sem vol olyan alhej

holod a wikipedion emlitest tett rola hogy van 5g-alhej

meg 6g sot 6h alhej

nem valottak be nekunk valamit a periodikus tablazatban?

2012. dec. 29. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd az újonnan "felfedezett"/szintetizált elemek, 118-as rendszám fölött kezdik el betölteni a g és h orbitálokat. Egyelőre azonban még nem sikerült létrehozni egyetlen 118-as rendszám fölötti elemet sem. (Amennyire én tudom)
2013. jan. 4. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Ment a zold mancs koszi a valaszt

Amugy vannak itt mocskosul okos Pasasok es nem nagyon irtak nékem.

Te vagy az egyetlen hossu hossu ido utan...!

2013. jan. 5. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszömöm a (Y)-t.

Honnét veszed hogy nem lány vagyok? Egy lány is simán lehet vegyész(vagy fizikus)... :D -Egyébként nem vagyok lány. :]

2013. jan. 6. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!