Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Nem lehet-e, hogy pontosan...

Nem lehet-e, hogy pontosan azért nem szülnek a nyugati (európai +amerikai) nők, mert egyszerűen nem tartják ezt az életmódot annyira hűdeszuperjónak? (az életmód részletei lenn)

Figyelt kérdés

robot, robot, robot, meló, meló, meló, tanulás, tanulás, tanulás, meló, robot, meló, tanulás, versengés, túlélés, még magasan képzetteknél is!!! Mert pontosan ugyanez vár a gyerekére is.

(ha valami nem érthető, akkor nézd meg a másik kérdésemet pontosan ugyanaebben a témában: "Egyetértetek-e azzal a nézettel, hogy Európában látszik..." )

2012. szept. 7. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki normális életet akar akkor nem úgy kellene gondolkodni hogy "előbb pénz és karrier és munka" mert akkor tényleg rabszolga lesz aki fut a pénz után bármi áron, akár azon az áron is hogy lemond a családról. Ennek nincs értelme, ez hosszú távon nem működne az emberiséggel, tényleg halálra van ítélve a rendszer.
2012. szept. 9. 03:59
 12/13 A kérdező kommentje:

storno az egész kérdés, mert már eleve a kérdésben rejlő megállapítások hamisak!!! (valami hülye lapban olvastam, többet se nézek bele az tuti, vagy legalábbis nem dőlök be...) Ciki, de ez már örökre itt marad.

Legszívesebben kitörölném, de hát ez van.

Én is manipulálható vagyok, de uhh, még szerencse, h elgondolkodtam rajta, és tőlem tapasztaltabb, értelmesebb ember megosztotta velem a véleményét!!! Igazatok volt!!!! K ö s z ö n ö m!!!

(jövőre nősülök, és körmére nézek az "asszony"-nak, ha ellenkezik ebben a témában!:D)

peace! és mindenkinek a legjobbakat!!!! :)

2012. szept. 11. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Egyáltalán nem ciki! Sztem jó volt a kérdés és ezért jó hogy itt ki lehet beszélni a kételyeket meg stb =P

Nehogy rosszul érezd magad emiatt! =)

És sok helyen tényleg csak ezt a robot robot meló dolgot nyomatják sajna. Am gratulálok az esküvőhöz! =)) Nem mindig lehet csak a pozitív dologra koncentrálni szal ez a kérdés az rendben volt

2012. szept. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!