Szerintetek lehetséges, hogy az időgépet már régen feltalálták, akár a hidegháború alatt is, csak valamit nagyon elcsesztek a történelemben ezért végül úgy hoztak helyre mindent, hogy megakadályozták az időgép feltalálását?
Semmi nem utal arra, hogy az időutazás működhet összetett struktúrák számára. De akit zavar, hogy a szárnyaló fantáziáját a szörnyű, unalmas fizika racionalitása korlátozza, az nyugodtan hagyja figyelmen kívül.
De nekem van egy jobb ötletem: a 7o-es években a CIA és az FBI felhívta az északi sarki bázisán, a karácsonyi ünnepekre készülődő télapót, hogy a kommunista szovjetunióban fogvatartott húsvéti nyulat szabadítsa ki. A télapó egy szakasz felfegyverzett koboldal és kannibál rénszarvasokkal vágott neki a szibériai tajgának. Az akció sikerrel zárult, bár két kobold (az egyikkel télapó intim homoerotikus kapcsolatban állt) a bevetés során életét vesztette.
Aki szerint ez hülyeség, gondoljanak arra, hogy nem olyan régen még azt gondolták, hogy egy levegőnél nehezebb tárgy nem emelkedhet a levegőbe! Szóval, így, ahogy írtam minden szavam igaz! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!