Van itt olyan, aki profi pókeres, tehát Pókerből él, csak mert tanácsokat kérnék!?
Látszik, h utánaolvastál pár dolognak, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy pár dologgal nem vagy tisztában.
Először is mekkora bankrollal játszol?
Állításod szerint már 10k-t elbuktál, ugyanakkor szerinted NL25-ön is nyerőjátékos vagy? A kettő üti egymást, maradjunk a ténynél, hogy buktál 10k-t, szóval VESZTŐ játékos vagy azon a limiten ahol játszol. Ezt fel kell ismerni. Matematikai és hasonló dolgokon gondolom odds-,potodds,implied odds stb számításokat értesz. Ezeket könnyen megtalálhatod akár magyarul is a neten, angolul pláne. Magyar oldalak közül pokerstrategy,pokerakademiat ajanlom, külföldiek közül 2+2,deucescracked,cardrunners,leggo poker,blue fire, ezek mind oktató, úgynevezett coaching site-ok.
Először válaszolj arra, hogy mennyi éve játszol, mennyi időt szántál eddig rá, milyen téteken fordultál meg, heads upot, sh-t avagy fullringet tolsz, mekkora a bankrollod és így személyreszabottabban tudok segíteni.
Tehát igazság szerint 18 éves vagyok, és "illegálisan" 4-5 éve játszom, olvasgattam, tanultam implikált banki esélyt számolni, nyerési esélyt, és csak most fizettem be elsőnek 10000 FT-ot, de a problémám az az volt most, hogy nem tartottam magam a BRM-hez (bankrolmegament) és így elbuktam, pedig 10/25 centesen az elején nyertem 11 dolcsit, de rossz BRM-el lehetetlen nyerni én is tudom, még ha Gus Hansen vagyok akkoe is ! Egyébként a cash game-t szeretem, 7-8-9 asztalon szoktam egyszerre játszani 1/2 centes téten, ahol nyereségesen játszom
10/25 centes téthez pedig ugya 650 dollár kellene, ha jól számolom, de mire az összejön napi +2-3-4 dolcsiból...
Egyébként sokat sng-ztem 25 centes sng-n, amiből aránylag sokat meg is nyertem, próbálgattam a 10/25 centes tétet, ahol ha lenne tőkém szerintem megállnám a helyemet, de még most sem érzem magam a csúcson, tehát az 1/2 centes téten játszó játékosokat mindet fishnek tartom körülbelül (tudom egoista vagyok :D) De a 10/25 centes téten a fele játékost olyan jónak tartom mint magamat, de ugye ha jó akarok lenni, akkor jobbnak kell lennem náluk is, ha lesz annyi bankrollom ami oda megfelelő ! A kialakult játékom főleg a több évi tapasztalatból alakult ki, természetesen megtanultam pár kéztáblázatot, de már kicsit alakítgattam rajta, az asztalon lő emberektől függően és a zsetonjaimtól függően, banki esélyt, és implikált banki esélyt tudok számolni, de ez az egyetlen ! PL fogalmam sincs, hogy mennyi az esélyem akkor, ha végig megy floptól riverig a meccs, csak külön külön tudom kiszámolni a dolgokat ! pl ha flushúzom van flopon, akkor 3.7:1hez esélyem van, mivel (47-10):10 ha jól számoltam, de fogalmam sincs, hogy ez százalékban mennyivel egyenlő... Na mindegy ilyesmi gondjaim vannak, ami a profiknál alap számítás, Sőőt még rengeteg dolog van, amit nem tudok, és hogy pl a 10:1 hez esélynél miért nem 10% esélyt jelent ? Előre is köszi a segítséget, és bocsi, ha sokat írtam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!