Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Trackmania-ban hogyan lehetek...

Trackmania-ban hogyan lehetek profi? PL: Melyik gombra kell átrakni a féket milyen ívben vegyem a kanyarokat stb. Tippeket és tanácsokat várok!

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés kicsit LOL, de amúgy ez függhet a pálya felépítésétől, ami nekem például nem megy az a turbó talajjal szemben menni (kivéve ha úton van mert akkor a szélén)! Hát lényeg hogy kanyarokban próbálj meg lassabb lenni, és még sokat számíthat hogy próbálj meg minnél kevesebbet kanyarodni, de én azért nem vagyok olyan profi, inkább csak gyakorlottabb!
2010. okt. 31. 20:18
 2/3 Dawe96 válasza:
Szia!Hát én az utóbbi időben jöttem rá h ha átrakom a féket az y-ra IS akkor sokkal könnyebben be tudom venni a balra menő kanyarokat.Mert a billentyűn a nyilaknál nem veszi a 3gombot a balra gombbal.Remélem érthető:)A kanyarokat meg mindig a külső ívről kezdd és befelé haladj folyamatosan.
2011. jan. 3. 21:34
 3/3 Gamer xy válasza:
Én a nyilakkal játszom és már 3850 a rangom :) szerintem nem kell átrakni sehova csak be kell vele gyakorolni
2011. júl. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!