Trackmania-ban hogyan lehetek profi? PL: Melyik gombra kell átrakni a féket milyen ívben vegyem a kanyarokat stb. Tippeket és tanácsokat várok!
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:33
1/3 anonim válasza:
Ez a kérdés kicsit LOL, de amúgy ez függhet a pálya felépítésétől, ami nekem például nem megy az a turbó talajjal szemben menni (kivéve ha úton van mert akkor a szélén)! Hát lényeg hogy kanyarokban próbálj meg lassabb lenni, és még sokat számíthat hogy próbálj meg minnél kevesebbet kanyarodni, de én azért nem vagyok olyan profi, inkább csak gyakorlottabb!
2/3 Dawe96 válasza:
Szia!Hát én az utóbbi időben jöttem rá h ha átrakom a féket az y-ra IS akkor sokkal könnyebben be tudom venni a balra menő kanyarokat.Mert a billentyűn a nyilaknál nem veszi a 3gombot a balra gombbal.Remélem érthető:)A kanyarokat meg mindig a külső ívről kezdd és befelé haladj folyamatosan.
3/3 Gamer xy válasza:
Én a nyilakkal játszom és már 3850 a rangom :) szerintem nem kell átrakni sehova csak be kell vele gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!