Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Főztem cseresznye pálinkát...

Adrian011 kérdése:

Főztem cseresznye pálinkát először lefőztem a cefrét aztán ami lejött pálinka az egészet átfőztem még egyszer. Miért lehet az hogy savanykás ízű lett? (elsönek főztem nagyon kezdő vagyok)

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megecetesedett a cefre. Gondoskodtál arról, hogy az erjedés ideje alatt a cucc ne érintkezzen levegővel?
2012. júl. 25. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

az első jól mondja. amikor kimerted a hordóból nem volt savanykás szaga?


valamint a rézelejét elválasztottad a kész pálinkától?

2012. júl. 26. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!