Vajon létezik az az éterből jövő misztikus energia amellyel Tesla hajtotta meg az autóját, utántöltés nélkül?
1. "ingyenenergia", és minden örökmozgó egy vicc
2. Az olajipar nem csak benzint állít elő, a legtöbb modern anyag előállításához olajra van szükség. Plusz kenőanyag is készül szép mennyiségben, ami nélkül szintén nincs modern világ. Ha lenne ingyenenergiánk, akkor is szükség lenne az olajra (igaz kevesebbre).
Én is azt írtam, hogy olajra azért szükség lenne, csak kevesebbre.
Az "ingyenenergia" energetikai szempontból van ingyen, tehát a semmiből születik, kevesebb energiát fektetsz be az előállításába, mint amennyit termel. Ezért lehetetlen dolog.
A "neked ingyen" energia nem újdonság, az aljanépe mikor áramot lop, az ingyenerergia a te értelmezésed szerint, mert nem kerül pénzükbe. Ennek az értelmezésnek nincs értelme.
Pontosítsunk, a mai világ lételeme nem csak az olaj, a földgáz és a kőszén is.
Az energetikai értelemben "ingyen energiát" felejtsd el, nem létezik, hiába próbálják egyesek összeesküvés elmélettel és minden eszközzel az ellenkezőjét bizonyítani.
Plusz próbálj legközelebb mondatokat alkotni, használd a mondatvégi írásjeleket, pl. a pontot és a mondatrészeket elválasztó írásjeleket, pl. a vesszőt. Az új mondatot kezdd nagybetűvel. Nehezen olvasható az írásod.
1."Pontosítsunk, a mai világ lételeme nem csak az olaj, a földgáz és a kőszén is. ": nem mind1 ugyan úgy milliárdok vannak belefektetve
2."Az energetikai értelemben "ingyen energiát" felejtsd el, nem létezik, hiába próbálják egyesek összeesküvés elmélettel és minden eszközzel az ellenkezőjét bizonyítani." nem teremtem az energiát hanem elvonom a környezetből és a végén visszajuttatom oda
3."Plusz próbálj legközelebb mondatokat alkotni, használd a mondatvégi írásjeleket, pl. a pontot és a mondatrészeket elválasztó írásjeleket, pl. a vesszőt. Az új mondatot kezdd nagybetűvel. Nehezen olvasható az írásod."
Nem a kritizálásért írok ide és szerintem nem is a magyar nyelvhelyességgel kapcsolatos a téma
Elvonod a környezetből és visszajuttatod? Érdekes.
Ha ennyire vágod a témát, miért nem építed meg a csoda géped? Vagy téged is megfenyegetett az olajlobbi?
Máris olvashatóbb volt a hozzászólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!