Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan irthatom ki a szobákból...

Hogyan irthatom ki a szobákból a szunnyogokat?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam én már annyi spréjjel de egyse használt rendesen.Egy része a szunyogoknak elpusztúlt de az erősebbek megmaradtak.S többen voltak erősebbek mint gyengébbek. A szunyogok a tömbházunknál nagyon elszaporodtak , s már jó nagy darabok lettek s a régi apró kis szunyogok már csak emlékek.Mit tegyek h ki tudjam irtani őket a szobákból??Vagy mit vegyek ??
2009. jún. 18. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szúnyoghálót az ablakra ->megelőzés
2009. jún. 18. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Kiegészítésként a szúnyogháló mellé vehetsz elektromos szúnyogirtót, de ne a lapkásat, hanem a folyadékosat. Este bedugod a konnektorba, reggel kihúzod. Nálunk még a kislepkéket is kiirtja.
2009. jún. 18. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk is az elektromos vált be, az a préselt homokos betétes. Se légy, se szúnyog.
2009. jún. 19. 07:35
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
vagy ha a házi módszereknél akarsz maradni inkább tegyél ki a szobába egy kis tál ecetet egyből elmennek a szunyogok
2009. jún. 19. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat , amúgy van szunyoghálónk , de nemtomh átbujnak azon is.Próbálkoztam oan folyadékos izével is .. de nem sokat hatott... az ecetes módszert még nem próbáltam , ki kell próbáljam azt is 1x . Ha még vannak további ötletek akkor várom őket, de köszönöm mindazoknak akik válaszoltak!
2009. jún. 19. 11:01
 6/7 anonim válasza:
Az eddigi leghatásosabb vegyszer a dietil-fenil-amin...
2009. jún. 24. 07:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Én lámpával keresgélem őket este, és egyesével lecsapom őket. Sztem a falról még közvetlenül utána le lehet szedni a foltot egy kis vízzel, a szúnyogok este úgyis a közeledbe mennek előbb-utóbb és akkor le lehet őket csapni. Vagy porszívó.
2009. júl. 31. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!