Mi a komplex szám?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 23:16
12/13 anonim válasza:
Köszi a válaszokat. Komplex számokat tanítottak nekem fősulin, de azt nem bővítettük tovább, sőt meg se említettük mi történik ezután :)
13/13 anonim válasza:
Én nem vok nagy matematikus, én is vizsgáztam belőle és azt olvastam mostanában hogy a matematika a mi világunk leképezése csak a mi érzékszerveinkkel csak kevés dimenziót tudunk azonosítani pedig sokkal több van körülöttünk (ennek is köszönhetjük a sok megmagyarázhatatlan jelenséget) de viszont a matematika enged több dimenziót így valószínüleg több is van csak mi nem érzékeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!