Milyen besugárzással lehetne a frissen facsart gyümölcslevet házilagosan csíramentesíteni?
Nem kell ám mindent sterilizálni! Tudod a legjobb védettséget egy enyhe fertőzésen keresztül lehet megszerezni.
Pedro
(hombre erudito)
A kérdés érthetőbbé tétele.
Ha az öttagú családomnak nagyobb mennyiségben ,ipari jelleggel készítenék akkor azt kénytelen vagyok tárolni is.
pontmosogepszereloponthu
Néhány elektromos üzletben lehet kapni UV-C fénycsövet, azzal világítsd, ha nagyon "csíramentesíteni" akarod. De takard le, mert tönkreteszi a bőrt és a szemet. Ez nem olyan, mint a szoli!!
Egyébként mit értesz azon, hogy "csíramentesíteni"? Mit szeretnél elérni?
" Néhány elektromos üzletben lehet kapni UV-C fénycsövet, azzal világítsd, ha nagyon "csíramentesíteni" akarod. De takard le, mert tönkreteszi a bőrt és a szemet. Ez nem olyan, mint a szoli!
Egyébként mit értesz azon, hogy "csíramentesíteni"? Mit szeretnél elérni? "
Tartósítás a célom, vegyszerek nélkül.
Egyébként vissza kell vonnom az UV fénycsöves kommentemet, mert a narancslé elég átlátszatlan, nem jó mégsem.
Lehetőségek:
1. Lezárod és felforralod, de akkor már nem lesz benne sok C-vitamin, és gondolom az íze is romlik,
2. lefagyasztod,
3. felöntöd egy kis vodkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!