21 éves láby vagyok 15 éves koromtól folyamatosan tudok visszafelé olvasni és beszélni is, mit tegyek?
Ez a visszafelé elég fura nekem, de volt egy időszak, pár év, amikor rajtam is elhatalmasodott az a másik dolog, amit említettél. Állandóan számolnom kellett a szavak, mondatok betűit, pluszban még az is hozzájött, h mindenképp párosnak kellett lennie, addig számolgattam, ékezeteket, vesszőket hol beleszámolva, hol nem, míg páros nem lett.
Kamaszkorral elmúlt, a már ritkán tér vissza, olyankor szokott lenni baj, ha például metrón nem látom az újságot valakinek a kezében rendesen, és nem tudom megszámolni, de már nem görcsös, túlteszem magam rajta.
Hány éves vagy?
Gyere hozzám feleségül :)
Valószínűleg valami rendhagyó agyműködésnek a tünete. Szerintem ha a mindennapi életben nem zavar, akkor nincs ezzel semmi baj. Egyébként talán fordulj orvos-pszichológushoz. Sajnos nem hiszem hogy elég előrehaladottak lennénk ilyen téren, hogy hasznos segítséget tudjanak nyújtani, de egy próbát tenni érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!