Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, h a pasim mikor kimegyunk setalni valahova erdobe, akkor ott rendesen csokolozunk meg megfogja a kezem de jovunk visszafele akkor hirtelen elengedi es meg puszit se ad.Ezt miert csinalja folyamatosan?
(Ez akkor van mikor mar hazak fele jovunk)de pl mikor feljon hozzam es kikeserem akkor a utcan se akar megcsokolni vagy ha valahol oszefutunk akkor se...szegyel vagy mi?? pedig nem vagyok csunya....jah en 16vagyok o 15...nemtudom mit tegyek...pedig mar 7honapja lessz h egyutt vagyunk eddig se csinalta de gondoltam h megvaltzik mar mondtam neki de o aztmondja h fel h sszulei megtudnanak valmit rolunk...pedig mar sztem sejtik...na mind1...valmit probaljatok leygszi segitenni:)
koszi a valaszokat es bocsika a hibakert:S
Figyelj!
ha szégyenli mások előtt vagy szülei előtt a kapcsolatotokat, akkor ő egy balfasz! már boccs... Tök mind1 hogy szép, vagy nem szép a lány - jelen esetben te - a szerelemben (ha komolyan gondolja valaki) nincs "de" és "ha" Szerintem a szülei is jól tudják neki, hogy már korban van, és jönnek-mennek a csajok stb.... szóval ->
Ülj le vele, és szépen, rendesen, alaposan beszéld át vele a helyzetet!
beszélj vele még még még,amig meg nem érti.
ha nem érti meg szólj megverem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!