Ferde fogazású fogaskerekek?
Mi az a foghajlási szög? Melyik a homloksík és melyik a normálsík? Melyik a fővonal?
Azt sem bánom ha linket küldtök amiben le van írva. Egyszerűen nincs honnan megtanuljam.
Ezeket én is megtaláltam. A második az tényleg jó, viszont mind a kettőben az a probléma, hogy csak fel vannak dobva a képletek. Engem az érdekelne, hogy honnan jöttek ki. Nem magolhatom be őket...az sajnos nem tudás.
Mindenestre köszönöm fáradalmaid és igyekezeted, hogy segíts. Ment a zöld kéz.
BME Közlekedésmérnöki kar Kabai Imre Gépelemek című könyvéből le vannak fényképezve az ide tartozó oldalak. Feltöltöttem neked:
Ebből csemegézhetsz! :-)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Utolsó te egy Isten vagy...egyszerűen nem tudom, hogyan is köszönhetném meg.
Honnan lehet beszerezni a könyvet? Kardáncsuklóról vagy bolygóművekről van benne szó?
Én csak a BME OMIKK könyvtárat tudom ahol ki lehet kölcsönözni, nem csak egyetemi hallgató iratkozhat be:
Kardáncsukló és miegymás tudtommal ebben a könyvben nincs, de hamar lehet olyat találni a könyvtárban ami ezekről is ír. A könyvtár katalógusát itt éred el:
Nekem lefényképezve csak ez volt meg, mert ez kellett egy tárgyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!