Menet közben véletlenül rosszul váltottam sebességet és kerregtek egy nagyot a fogaskerekek ugye nem ment tönkre semmi?
Jobban bírja,mint gondolnád.Na azért ne csináld minden váltásnál,de ettől nem lesz maradandó baja a váltónak.
Időnként mindenkivel előfordul,hogy megszámolja a fogaskerekeket.Ha meg van mind akkor nincs baj. :)
Baja nem lesz tőle,de viszont ez utalhat egy kezdődő hibára is.Ha nem vette be rendesen a fokozatot,akkor elképzelhető,hogy ráférne már egy hézagolás.
Semmi baja nem lesz, de rendszert ne csinálj belöle.
Én havonta kb. 1-szer szoktam leltárt tartani a fogaskerekek közt, ilyenkor van, hogy alaposan sikerül megszámolnom öket.
Nem lesz baja.
Viszont oktatáson én is egyszer 2esből 1esbe raktam 3as helyett (nem azért hogy mentegetőzzek), de nekem nem jött be az a váltó (VW Polo turbódízel).
Több tanulót is megkérdeztem de ők se szerették.
Oktató csak annyit mondott hogy ilyet többet ha lehet ne mert lenullázom a vezérlést és baj lesz.
Ennyire nem értek hozzá szóval lehet hülyeséget beszélt, de az már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!