Hogyan lehetne lehetséges az időutazás? Milyen ötleteitek vannak az idő utazás tudományos gyakorlatban lévő elhelyezésére?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 20:42
21/22 anonim válasza:
ez a letétes dolog is hülyeség,hagyjátok is..ki nem szarná le?alapból nem is biztos tudnának a dologról,de ha én lennék,akkor is leszarnám:D legalább nem tudnátok meg mivan.meg tényleg ha több millió,vagy milliárd,akkor se érdekelné az illetőt elhiheted...
22/22 anonim válasza:
Szerintem senki sem tud tökéletes választ adni, hogyan lehetséges az idõutazás. A jövõbe valószínû hogy el lehet jutni, de a multba szerintem ma még lehetetlen...
Én nem ia foglalkozok a multal, meg a jövõvel, jó nekem itt a jelenben... Csak a jelenben vagyok, a multat mindig lezàrom és nem foglalkozom vele, a jövõ ha el is jön rögtön a multba csapódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!