Ha feltalálnának egy módszert arra, hogy "örökké élj" (természetes halál nem ölhet meg), akkor belemennél vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
Valami olyasmi módszer lenne, ami 30 éves kor körüli állapotban leállítaná az öregedési folyamatot és olyan jól tudná megjavítani a testben a DNS-átírási hibákat, és a sejtszintű rákosodást, hogy testelkopás, testelöregedés nem történne.2010. dec. 24. 22:11
11/19 anonim válasza:
Ige.Gondolkodás nélkül elfogadnám, hisz 62 évesen,már az ember nem tervez hosszu távra és ez nagyon érdekes dimenzió, ahogy és amiben az ember gondolkozik, amikor tesz valamit.
12/19 anonim válasza:
Igen, csak nem tudom elképzelni, hogy pl. még 300 évesen is dolgozzak.
13/19 anonim válasza:
A méhemet lecserélném erre. Két légy.
14/19 anonim válasza:
Persze hogy belemennék!!! Oszt ha nagyon megunom, öngyilkos leszek!:D
15/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező kortalan életről kérdez és a mesében szereplő vasorrú banya is fel tud pattani 3oo évesen a seprőnyélre nem ?
16/19 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül. És engem leginkább a tudományos kíváncsiság hajtana. Úgy lenne esélyem megérni a világűr felfedezését, a más bolygókra való látogatást, új életformák leírását, stb.
17/19 anonim válasza:
Nem aggódnék, hogy az én koromban hol kellene tartanom. Az lenne a legjobb, ha kedvem szerint változtathatnám a koromat: néha kamasznak, néha gyereknek érzem magam.
18/19 anonim válasza:
Nem élnénk akkor sem sokkal tovább, alig 50-100 év múlva túlnépesedés miatt meghalnánk (háború, járvány, éhínség, vízhiány valamelyikében). Nem tudna eltartani a Föld.
19/19 anonim válasza:
Belemennék, de ez szívás lenne mondjuk, ha valakit megölnél és életfogytiglant kapnál miatta. Akkor vajon hány évig tartanának bent, ha látnák, hogy 100 év után még mindig ott ülsz és nem akarsz megpusztulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!