Ha feltalálnának egy módszert arra, hogy "örökké élj" (természetes halál nem ölhet meg), akkor belemennél vagy nem? Miért?
Persze!!! De 18 évesen!!!
Fiatalság-lóvé-kocsi-motor-disco-csajok ha mindez meglenne akkor nem akarnék meghalni!!!
Én is gondolkoztam már ilyenen!:D
De én se élnék örökké, de azért szeretnék mondjuk 100 évig élni! Egészségesen----->ez fontos
Ezt egy 40 év körüli embertől lenne érdemes megkérdezni, az már látott eleget de még nem mondhatni hogy csak az egészsége/gyengülése miatt nem tetszik már annyira neki az élet.
Én 27 vagyok, és nem egyértelműen, de igen, alkalmaznám ezt magamon.
Én most vagyok 52, és nem, nem szeretnék örökké élni. Nem mondom, hosszabban igen, de csak 2-3 száz évig. Azt is csak akkor, ha valóban öregedés nélkül élhetném le.
Valószínűleg ennyi idő alatt éppen eléggé megunnám a körülöttem lévő világot, meg az emberek hülyeségeit.
Hiszen ismeritek a mondást: "Minél jobban megismerem az embereket, annál jobban szeretem a kutyámat" - és ebben sajnos van egy nagy adag igazság.
Szóval csak hosszabban szeretnék élni, de nem örökké.
Pedro
Talán. Egy részről ott van az a mérhetetlen kíváncsiságom hogy mi lesz a jövőben, mit fedeznek fel, stvb... És a félelem az ismeretlentől, a haláltól... Másrészt viszont belegondolok a következményekbe: ha az ember örökké él, akkor az emberiség létszáma csak nőni tudna, nem csökkenne magától, vagy csak alig. Így hihetetlen gyorsan túlszaporodnánk és ahhoz, hogy a Föld el tudjon tartani minket, nagyon szigorú születésszabályozást kellene bevezetni.
Ha 200-300 évig élnénk, akkor egy idő után azt is megszoknánk, akkor azt tekintenénk rövidnek. Legalábbis szerintem. Mert abba nem gondolunk bele, hogy ez az élettartam sok állatéhoz (kutya, macska, de még a ló is, az egérről nem is beszélve, és ezek még csak emlősök) képest mennyire hosszú is valójában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!