Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ha feltalálnának egy módszert...

Ha feltalálnának egy módszert arra, hogy "örökké élj" (természetes halál nem ölhet meg), akkor belemennél vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
Valami olyasmi módszer lenne, ami 30 éves kor körüli állapotban leállítaná az öregedési folyamatot és olyan jól tudná megjavítani a testben a DNS-átírási hibákat, és a sejtszintű rákosodást, hogy testelkopás, testelöregedés nem történne.
2010. dec. 24. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, valahogy nem vonz az, hogy örökké éljek.
2010. dec. 24. 22:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Isten őrizz! Nézd meg az Én a robot, vagy az AI filmeket.
2010. dec. 24. 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Habozás nélkül. De inkább 17 évesen állnék meg az öregedésben.
2010. dec. 24. 22:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkos még lehetnék, ha megunnám?
2010. dec. 24. 22:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze!!! De 18 évesen!!!

Fiatalság-lóvé-kocsi-motor-disco-csajok ha mindez meglenne akkor nem akarnék meghalni!!!

2010. dec. 24. 22:56
 6/19 anonim válasza:
100%

Én is gondolkoztam már ilyenen!:D

De én se élnék örökké, de azért szeretnék mondjuk 100 évig élni! Egészségesen----->ez fontos

2010. dec. 24. 22:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kíváncsi vagyok mi lesz 100, 1000 év múlva.
2010. dec. 24. 23:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egy 40 év körüli embertől lenne érdemes megkérdezni, az már látott eleget de még nem mondhatni hogy csak az egészsége/gyengülése miatt nem tetszik már annyira neki az élet.

Én 27 vagyok, és nem egyértelműen, de igen, alkalmaznám ezt magamon.

2010. dec. 25. 00:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok 52, és nem, nem szeretnék örökké élni. Nem mondom, hosszabban igen, de csak 2-3 száz évig. Azt is csak akkor, ha valóban öregedés nélkül élhetném le.

Valószínűleg ennyi idő alatt éppen eléggé megunnám a körülöttem lévő világot, meg az emberek hülyeségeit.

Hiszen ismeritek a mondást: "Minél jobban megismerem az embereket, annál jobban szeretem a kutyámat" - és ebben sajnos van egy nagy adag igazság.

Szóval csak hosszabban szeretnék élni, de nem örökké.

Pedro

2010. dec. 25. 00:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán. Egy részről ott van az a mérhetetlen kíváncsiságom hogy mi lesz a jövőben, mit fedeznek fel, stvb... És a félelem az ismeretlentől, a haláltól... Másrészt viszont belegondolok a következményekbe: ha az ember örökké él, akkor az emberiség létszáma csak nőni tudna, nem csökkenne magától, vagy csak alig. Így hihetetlen gyorsan túlszaporodnánk és ahhoz, hogy a Föld el tudjon tartani minket, nagyon szigorú születésszabályozást kellene bevezetni.

Ha 200-300 évig élnénk, akkor egy idő után azt is megszoknánk, akkor azt tekintenénk rövidnek. Legalábbis szerintem. Mert abba nem gondolunk bele, hogy ez az élettartam sok állatéhoz (kutya, macska, de még a ló is, az egérről nem is beszélve, és ezek még csak emlősök) képest mennyire hosszú is valójában...

2010. dec. 25. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!