Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A dinitrogén-oxidról tanultunk...

A dinitrogén-oxidról tanultunk ma kémián. Állítólag minden háztartásban van a konyhában vagy a kamrában. De miben?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nevetni lehet tőle (olyan mint a kábítószer) de ugye NEM KÁROS??? És a tanár nem mondta meg pontosan, hogy miben van dinitrogén oxid nehogy rászokjunk...:S Ezért szeretném a segítségeteket kérni.

Ui: arra is válaszoljatok lécci, hogy ugye nem káros, mert ez érdekel a legjobban. Köszy.

2009. jan. 16. 14:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
miért az hízlal??? akkor reggel este azt eszek mert vékony vok :D
2009. febr. 1. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hízlal (előző vagyok). Ha hízni akarsz, akkor egyél, egyébként is nagyon finom! :)
2009. febr. 5. 20:33
 13/16 anonim válasza:
100%
Sztem ha valaki drogozni akar egy kicsit de nem akar megdögleni akkor ez a legjobb cucc MÉRTÉKKEL!!!! Csak hát érdekesen néznek a Tesco-ba amikor a pénztárhoz állít az ember 10-20 Csomag habpatronnal (1 csomag = 5 patron). De sztem nem károsabb mint a bagóm amiből néha elszívok 2dobozzal naponta. Egyébként nem drogozok ki se próbáltam mást mert sajnálom rá a pénzt inkább tankolok a Benzines Turbós autómba nekem ez okoz olyan örömöt mint a sok hülyének a drog.
2009. márc. 5. 02:44
 14/16 anonim válasza:
Akkor már szívj dezodort (spray) xD dezodor elé teszel egy törölközőt aztán szívod. De nem ajánlom mert bele is halhatsz.
2009. júl. 17. 09:51
 15/16 anonim válasza:

toljad csak nyugodtan!!

én kb fél éve tolom minden másnap a haverokkal.

semmi bajod nem lesz tőle

2010. febr. 18. 13:32
 16/16 Bereczk Jénos ***** válasza:

Tudomásom szerint Amerikában egy egyetemista, ezen a címen szabadalmaztatta!

Mi az ami két hidrogénből és egy oxigénből áll? A H2O, vagyis a VÍZ!!!

Persze mindég vannak ilyen ötletek; Katona voltam, a hadnagy azt mondta,

HEPE-HUPÁS úton fogunk menni, kinek van kérdése? Melyik a hepe és melyik a hupa, hetekig tartó vita után, az egyik azt mondta; "a cikk-cakk-ból melyik a cikk és melyik a cakk?"

ápr. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!