A dinitrogén-oxidról tanultunk ma kémián. Állítólag minden háztartásban van a konyhában vagy a kamrában. De miben?
Tudom, hogy nevetni lehet tőle (olyan mint a kábítószer) de ugye NEM KÁROS??? És a tanár nem mondta meg pontosan, hogy miben van dinitrogén oxid nehogy rászokjunk...:S Ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Ui: arra is válaszoljatok lécci, hogy ugye nem káros, mert ez érdekel a legjobban. Köszy.
Biztos, hogy jó kategóriába tetted a kérdést?
Egyébként én olyat hallottam, hogy a rákos sejtek fő alkotórésze, és töményen halált is okozhat.
Közvetlen belégzése nagy mennyiségben az agyvérzéstől kezdve sokmindent okozhat.
Valóban a habpatronban van.
Semmilyen veszély nem fenyeget, ha nem kezded töményen belélegezni.
Nem tudom honnan veszitek, hogy káros lenne meg agyvérzést okozna. És rászokni is csak olyan szinten lehet, mint a csokira, chipsre kólára.
Ha olyan nagyon veszélyes volna akkor nem használnák fogorvosnál, mentőben érzéstelenítéshez. Annyi baj van vele, hogy azt hiszem hosszabb távon kiürül a szervezetedből a B2 vitamin. De azt meg lehet pótolni:)
Valószínőleg nem véleten az ORVOSOK használják...
Amúgy tuning kocsikban sokkal hasznosabb a Nitro, mint belélegezve :)
Utolsónak: Tejszínhabot tüdőre? Magát a habot? Az kellemetlen lehet....
Kérdezőnek: Akkor káros, ha szifonból vagy lufiból belélegzed tüdőre, vagyis ha drogként használod. Tejszínhabot ehetsz, csak ne hízz el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!