Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan lehetséges? Bővebben lent!

Hogyan lehetséges? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Üdv. 1 liter víz össze lett keverve véletlen 1 liter pálinkával, hogyan lehetséges a folyadékok szét választása?
2010. nov. 28. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ehehehe.

Sehogy.

A pálinka nagy része is víz.

Így most van két liter ízetlen, erőtlen pálinkád.

2010. nov. 28. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy főzöd a páleszt? Ezt sem tudod? Desztilláld le. Bár ekkora tételben sztem értelmetlenség.
2010. nov. 28. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésre csak egy jó választ tudok:

Kit érdekel!

Igyuk meg. :D

2010. nov. 29. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy ha lefagyasztom a víz megfagy de a pálinka nem, így szétválasztható a 2 elegy, bár sztem nem működne.
2010. nov. 30. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Megfagyna a pálinka is benne... :)

Még mindig azt mondom, hogy igyuk meg... :D

2010. nov. 30. 19:55
 6/7 anonim válasza:
Hülye vagy. A pálinka is meg tud fagyni. De ha nem fagyna meg, akkor hogy vennéd ki a vízből? Te nem tanultál fizikát?
2010. dec. 12. 10:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Szervusz! leköteleznél ha nem hülyéznél le!! És igen, képzeld tanultam fizikát, és képzeld a tanárom azt tanította hogy az alkohol fagyáspontja sokkal alacsonyabb mint a vízé. Szevasz...hülye
2010. dec. 13. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!