Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Lehet otthon csinálni EMP-et?

Lehet otthon csinálni EMP-et?

Figyelt kérdés

Elektro Mágneses Impulzus

Nem olyanra gondolok ami egy kocsinak az elektronikáját kibassza hanem ami egy kisebb eszközét (pl: számológép)

2010. nov. 21. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Mint a neve is mutatja, elég hozzá egy hatalmas elektromágnes. A hatalmas alatt azt értem, hogy kétszobányi szerkenytyű rondja el a kocsi elekrtonikáját(tudom, hogy nem ez a kérdés, ez viszonyítási alap.)
2010. nov. 21. 18:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Gondolom az már bonyolultabb amit rálőnek a kocsira. :D

Olyant szeretnék kicsibe készíteni.

2010. nov. 21. 19:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagy nincs olyan amit rá lehet küldeni egy tárgyra?
2010. nov. 21. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szállj le a Nabukodonozorral a házad tetejére vagy mellé és kapcsold be az EMP-t.
2010. nov. 21. 22:16
 5/9 Silber ***** válasza:
Szerintem több sikerrel járnál, ha kerítenél egy öklömnyi mágnest, és azzal járnád az elektronikai eszközök tárházát.
2010. nov. 22. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom két darab mikrosütővel lehet vhogy csinálni ilyesmi...bár nem vagyok szakértő :)
2011. jan. 4. 23:32
 7/9 anonim válasza:

Alapból atomtöltet felrobbantásakor keletkezik EMP. Van egy másik, nem nukleáris módja is. Ez egy EPFCG nevű szerkezet:

[link]

Szerintem innen érdemes elindulni, bár nem tudom mennyire biztonságos ezzel játszani. :o)

2011. dec. 16. 15:22
 8/9 anonim válasza:
100%
Robotharcokon egy emp totális nyereséget igérne :D
2015. szept. 11. 17:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó tetszik az ötleted, de könnyen kivédhető egy egyszerű faraday kalitkával
2018. márc. 9. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!