Hogyan tudok otthon egy egyszerű rakétát csinálni?
Figyelt kérdés
Nem akarok olyan hűde komolyat de azért mégis repüljön. Lehetőleg olyan anyagból amit könnyű beszerezni. Előre is kössz a válaszokat!2011. júl. 21. 23:38
2/7 anonim válasza:
illetve ezek, mert tudsz talalni tobb fajtat
3/7 anonim válasza:
vagy palackrakéta ami sűrített levegővel működik,vagy komolyabb de itt már van kockázat is ,esetleg egy kevés max 1-2 cl-nyi tiszta alkoholt cseppentesz (nem pálinka) egy kifúrt üvegbe és kipárolgó gőzt meggyújtod ,de ez is nagyon veszélyes ,ha nem akar begyulladni ,hagy ott a fenébe és öblítsd ki én már jártam vele pórul
4/7 anonim válasza:
Kell hozzá egy palack (2l-es megteszi), kartonból csinálsz rá pár stabilizátort (szárnyat), 1/3-ig feltöltöd vízzel, kifúrod a kupakot, beleteszel egy bicikliszelepet, rá a pumpát, és elkezded fújni. Egyszer kilövi a szelepet és a levegő a vízzel egyetemben távozik...
6/7 anonim válasza:
A klasszikus: kóla és mentolos cukorka.
7/7 anonim válasza:
a szifonpatron is csudákra képes, soha nem találtam meg a kertben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!