Van egy animáció, amin egy lány forog, és lehet úgy is nézni, hogy balra forog, vagy úgy is, hogy jobbra, az hogy van?
Figyelt kérdés
Az agyféltekénktől függ,hogy melyik dominánsabb,hogy merre látjuk forogni,de melyik melyik? Ha pl azt látjuk,hogy jobbra forog,az mit jelent?
Meg van még egy ilyen reklám,hogy egy képen láthatunk egy lányt is,de egy öregasszonyt is,és állítólag 65% nem látja a lányt a képen (én rögtön azt,anyu pl nem),ez hogy van?
2010. nov. 2. 22:14
11/15 anonim válasza:
Nekem mindig arra forog, amerre éppen akarom
Egy másodperc alatt átállitom saját magamnak az irányt
12/15 anonim válasza:
Ú, most látom, hogy hiba van az animációban! Nekem elsőre általában jobbra szokott forogni, de én is eljutottam arra a szintre h félkörönként forgatom a lányt. :) Azonban most észrevettem, hogy az árnyéka alapján egyértelműen balra forog. Ugyanis a kinyújtott lábának az árnyékát csak félkörönként látjuk, félkörönként pedig eltűnik a képről, mert már nem fér bele. Vajon hogyan lehetséges ez? Hát csak úgy, hogy akkor van hozzánk közelebb a lába. És ha akkor van hozzánk közelebb a lába, abból egyértelműen következik, hogy a lány az óramutató irányával ellentétesen, azaz balra mozog. :) Szerintem.
13/15 anonim válasza:
Nekem mindkét irányba forog. Először jobbra forgott, majd észrevettem, hogy könnyedén megtudom fordítani az irányt amikor akarom. :D Na az mit jelent?
15/15 anonim válasza:
Nekem csak balra forog (egyezik a féltekés leírtakkal) de ha a talpát nézem az árnyéknak néha én is azt látom hogy a mésik irányba forog, de csak féltekénként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!