Mert gondolom te tudós ember vagy. Xarni is Einstein elmeleteivel mész ki és alvas közben ott van a párnád alatt Darwin összes műve! 😁😁
Nem értem miért kell ennyire materiális síkon mozognia a legtöbb embernek és csőre beszűkítenie magát azok közé az infok közé amit belegyömöszöltek a fejébe az iskolában. Tizenx évnyi agymosás megteszi a hatását.
"A 3 méteres ember pedig már csak korlátozottan életképes, például futni és ugrani se tud."
Egy bizonyos életkor alatt és fölött sem tudnak se futni se ugrani az emberek, de attól még simán életképesek.
Ők is korlátozottan, ugye. Ha azt mondod, "ember", akkor egy aktív lényre gondolsz, aki képes ezekre.
Ha mégsem, azt külön jelzed.
"miért kell ennyire materiális síkon mozogni"
Mert most a tudományban vagyunk! Itt nem találgatunk, és nem hasraütésre írunk, bármennyire is meglepő neked. Valamint illik ismerni legalább a gimnáziumi tananyagot.
Ha ez neked nem megfelelő, akkor miért ide írsz? Akkor menj át az ezotériára, ott én is szabadabban írok.
Nézd: én jóindulatúan írtam.
Ha lepontozol, attól nem lesz igazad, viszont a minősítésed rögtön látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!