Itt a tudományokban vagyunk.
Óriás emberek soha nem éltek, egyetlen korban sem.
12
2,72 méter magas ember élt már.Nem is olyan régen...Az egy átlagemberhez képest óriás.
Nem, őt nem nevezzük óriásnak.
Mondjuk úgy 6 métertől lenne az.
14
Ugyan már.Én vagyok ~1,80 magas.Ha egyszer csak szembejönne velem egy ilyen fazont,akkor elsőre tuti az ugrana be,hogy "óriás".És szerintem sokan vannak így ezzel...
Tessék:
Szinte eltörpül mellette egy 180 cm magas átlagember.
Valóban nagy növésű, de nem óriás.
Az óriások mitológiai alakok, és nem csak pár méteresek.
16
Jó.Hát ha te szabod meg a kritériumokat,akkor mindig neked lesz igazad.Ez Így könnyű.Azonban nem biztos,hogy üdvös megoldás az igazság keresésére..
Ha te nem ismered a magyar nyelvet, az a te problémád.
Vannak nagy növésű emberek, és nincsenek óriások.
4 méteres ember már nem létezik, pedig még ő is csak 2-szer olyan magas lenne, mint egy szokásos, 2 méteres.
A 3 méteres ember pedig már csak korlátozottan életképes, például futni és ugrani se tud.
Bár az óriás mitológiai lény, de azért az 5-6 méter a minimum! Hogyan képzeled? Miféle óriás az, aki egy 1 emeletes házon nem lát át?
Duke, iskolarendszerünk csődje az, hogy ezt te képes voltál leírni.
Fizikából és bioszból ugye kegyelemkettessel mentél át? Vagy még nem tartasz ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!