Az emberiség hogyan fogja csökkenteni a CO2 kibocsájtást?
A természet szabályozza magát. Az is benne van, hogy megfullad, megritkul az okozó, és beáll az egyensúly.
Szóval nem értem az aggódást.
Vagy alkalmazkodunk, vagy valamilyen okból megáll a CO2 felhalmozódása az atmoszférában.
Jelenleg - az atomháború küszöbén - én egyáltalán nem aggódok a globális CO2 értékeken, hisz a legkisebb gondom is nagyobb ennél. Bármikor pénz nélkül maradhatok, éhezhetek, télen megfagyhatok, esetleg jogi indokkal hajléktalansorba is taszíthatnak.
Ha nagyon fokozódna a helyzet, akkor a napi relaxációhoz majd beszerzek egy napelemes orvosi oxigénkoncentrátort!
#7 - én nem tudok róla, hogy ez a farmokon már általános gyakorlat lenne!
Bár szerintem abba is nagyon érdemes belegondolni, hogy az "Északi áramlat" csővezetékeinek a felrobbantásakor kifújó metán hány évi globális tehénfing-kibocsátással ekvivalens?
Utolsó, ez nem komoly, ugye????
A kérdésre válaszolva. Nem kellene annyi gyár, autó, hajó és repülő.Ezek szerintem sokkal jobban szennyezik a levegőt, mint szegény bocik. Jobb minőségű termékek, hogy ne kelljen állandóan cserélni. Lehetőleg országon belül megtermelni a zöldséget, gyümölcsöt, és a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!