Miért hat nekem a homeopátiás szer ha tudom hogy átverés és nem is hiszek benne?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Neo Datif PC nevű szer. Magánéleti krízisen megyek át folyamatos szorongással és nem akartam Frontin függővé válninígy adtam neki egy esélyt. És valamiért mégis működik.
És jól tudom hogy tudományosan bizonyították hogy épp akkora hatása van mint egy cukorkának. De akkor miért hat rám?
máj. 20. 21:44
11/17 anonim válasza:
Mert a homeopátiás szerek valóban hatásosabbak, mint a "rendes" gyógyszerek.
12/17 Mojjo válasza:
Ha adtál neki egy esélyt, akkor nyilvánvalóan nem lehet kijelenteni, hogy nem hiszel benne. Maximum azt, hogy kételkedsz benne.
13/17 anonim válasza:
Emberek milliónál hatékony a homeopátia, és igen, állatoknál is. Ezek tények. A tudósok - gyógyszer gyárak által vastagon megfizetve - arra hivatkoznak, hogy tudományosan nem bizonyítható a hatása. Az nem elég bizonyíték, hogy hatékony, kell a tudományos bizonyíték.
15/17 Mojjo válasza:
@13: Ennyi hülyeséget egy helyen rég olvastam.
16/17 anonim válasza:
Kérdező, bajod nem lesz tőle. Ha úgy hiszed, hogy hat, akkor szedd, pszichés dolgokra biztos jobb a placebo. Viszont, ha fizikailag lesz valami bajod, akkor orvoshoz azért menj el
17/17 anonim válasza:
Én is egy felvilágosult, műegyetemet végzett mérnökökkel megrakott helyen dolgoztam, nagy százalékuk esküdött a homeopata szerekre. A hozzá csatolt elméletet mindenki nagy marhaságnak tartotta, de elismerték, hogy nekik működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!