Melyik a környezetbarátabb? Papírzacskó vs. Nájlonzacskó
Figyelt kérdés
Mert a papírzacskó lebomlik, viszont a nájlonzacskóért nem kell fát kivágni2010. okt. 26. 16:13
2/7 Réti bubuzér válasza:
Az újrahasználható szövetszatyor.
3/7 anonim válasza:
A papírgyártás az egyik legjobban szennyező iparág. Van biológiai úton lebomló műanyag zacskó is.
4/7 anonim válasza:
A gyorsan lebomló műanyagzacsi.
Tavasszal teszkós zacsiba elraktam a téli zoknikat, most szedtem volna elő, de csak nagyon apró fecnik voltak a zoknik körül.
5/7 anonim válasza:
a tescos zacsi tényleg érdekes, anyám sokáig azt hitte hogy egér van a spájzba aztán mondtam neki hogy ez lebomlik xD
6/7 anonim válasza:
Már csak az a nagy kérdés, hogy mi a jobb a földben szép csendesen kuksoló hagyományos nejlon, vagy a lebomló? A lebomlás során milyen anyagok kerülnek a levegőbe, földbe, vízbe?
Nemsokára megint a hagyományos zacsi lesz a környezetbarát: most épül egy Magyar fejlesztésű erőmű, ahol veszteség nélkül olajat nyernek ki a hasznosíthatatlan műanyagokból, és elektromos áramot állítanak elő vele.
7/7 anonim válasza:
Es most rakjatok folyo viz ala a teszkos szatyrot, es lassatok csodat!;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!