Milyen biológiai vagy egyéb mechanizmust vált ki az oltás azok között,akik szivrohamban elhunynak tőle?
@10
Megnéztem az 5-ös hsz-t:
"A kérdésem nem arról szólt, hogy most cáfoljuk az orvosilag elismert tényeket, hogy miket okoz az oltás!"
Rendben. Mutasd akkor, hogy mely oldalon olvastad ezeket az "orvosilag elismert tényeket"! Kíváncsi vagyok rá mit és hol olvastál.
Arra kértelek, hogy írd le ide a lényegét.
Milyen szövődmény, milyen arány, stb.
Belinkeltem az oldalt el kéne olvasnotok!
egyéb?
Miután továbbra sem tudsz válaszolni a kérdésekre, leírom, amit én tudok:
1: Az oltás okozhat vérrögöt. Kb. tized akkora az esély erre, mint egy átlagos fogamzásgátlónál, tehát nagyjából 2 millió emberből EGYnél léphet fel ilyen hatás. Ez, ha ott helyben észreveszik, simán gyógyítható vérhigítóval.
2: Okozhat allergiát. Kb. hasonló nagyságrend.
Tudod, a vírus sok ezerszer veszélyesebb.
De most már tényleg elég, az összes létező konteót már elsütöttétek, keressetek más témát.
19.
Na most, már kedzitek elismerni, hogy mégiscsak vannak mellékhatások.
Csak ugye ez megint nem a kérdésre válasz, de sebaj, mondjuk hogy jelenleg nem tudja megmondani a mai tudomány mitől van hirtelen utólagos (nem : , ha ott helyben észreveszik, simán gyógyítható vérhigítóval.) szivroham naz oltásoktól!
Közismert, hogy csak olyan szernek van fő hatása, aminek van mellékhatása is.
A homeopátiának bizonyítottan nincs mellékhatása, tehát főhatása sincs.
Rossz hír a Pfizerrel oltottaknak: tényleg kapcsolat lehet a vakcina és a szívkárosodás között?
Ez alapján az eredmények még nem biztosak és a számadatokkal is említett tanulmányok szerint vagy 0,02% annak az esélye hogy a szívednek baja lesz vagy 0,003% ami olyan alacsony hogy az adott személynél már simán kiválthatta más is a betegséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!