Melyik az a bolygó ahol a legnagyobb a szeretet ezen a földön kívül?
Feltétlen anyai szeretet csak a pelenkás kor végéig jár, azon túl ki kell érdemelni. Például viszonzással.
Az éjszakai trollkodás nem alkalmas arra, hogy törődjenek veled.
"Feltétlen anyai szeretet csak a pelenkás kor végéig jár, azon túl ki kell érdemelni. Például viszonzással."
remélem, nincs gyereked...
Megfigyeltem egy éjszakai trollt. Lehet, hogy a Kérdező az, lehet hogy nem.
Ez jutott eszembe róla:
https://www.youtube.com/watch?v=AArr8gObS3A
#6 Válaszadó, elkéstél, már unokáim is vannak.
Na jó, kezdjük elölről!
Tételezzük fel, hogy nem troll vagy!
1) A szeretet talán nem a Földön ( Nagy eFFel! ) a legnagyobb. Sőt inkább a közepesnél kisebb. ( Mint lehetne. )
Az emberek mesterségesen egymás ellen vannak uszítva.
Sok az önző potyázó, aki elvárja, hogy szeressék, csodálják, abajgassák, de eltörne a szája ha valakihez szólna egy jó szót.
2) Nem néztem utána van-e a pszichológusoknak a szeretet mérésére alkalmas tesztje, de olyan műszerünk biztosan nincs amelyik tíz, vagy többszáz fényév távolságból mérni tudná. A kérdésedre nincs válasz.
Egyáltalán, ha egy távoli exobolygón élnek értelmes lények ismerik a szeretet fogalmát?
El tudom képzelni azt, hogy nem. Például, ha ivartalanul, osztódással szaporodnak. Ha a lény meghalad egy kritikus méretet, kétfelé osztja vagyonát, majd sző egy gubót, és bebábozódik. Teste feloldódik, és megújul. A bábból két kis lény rágja ki magát. A melyik előbb bújik elő igyekszik a másik részéből elcsenni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!