Akkor minden a legnagyobb rendben van bennem ha tiszta kozmikus szeretetet szoktam küldeni minden probléma gyökerébe?
NEM!
A te szeretetedtől a problémák nem megoldódnak, hanem elhervadnak.
Hervadt probléma pedig rohadt büdös tud lenni.
Akkor én fordítva vagyok, mert szívesen küldenék egy kis probléma gyökeret a tiszta kozmikus szeretetedbe.
Összedobjuk?
Egyáltalán nincs rendben.
A te probléma gyökered az, folyton küldöd a kozmikus szeretetet minden probléma gyökerébe, vagyis így a sajátodba is, amiből megint kialakul egy újabb probléma gyökered, de abba automatikusan küldöd a kozmikus szeretetet, de abból megint csak lesz neked..., vagyis így neked van a világon a legtöbb probléma gyökered, végtelen számban, de az a kérdés, győzöd e kozmikus szeretettel, meg hát szerintem egy idő múlva mással sem fogsz tudni törődni, csak a saját problémáid gyökereivel.
Sajnos ennek a paradoxonnak a követése már nekem is problémát okoz, így kérem a nekem dukáló kozmikus szeretetet a gyökerébe, de meg kell értened, számomra problémás az, hogy idegen segít rajtam a kozmikus szeretetével, így minél többet küldesz belőle, annál több problémám keletkezik.
Azt, hogy azoknál, akik ezt a pár sort olvassák, gerjeszt e ez az írás valamilyen problémát, azt meg sem merem vizsgálni.
Túl problémás.
:)
Az eddigi és ezutáni válaszolóknak
Székely Csaba Yoéliél - Minden a legnagyobb rendben van bennem
https://www.youtube.com/watch?v=FJKQa8sqtCg
(Valaha létezett miskolci Szögletes Üveggolyó elmehábor zenei társulat emlékére)
A kérdést ez ihlette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!