Érdekelnének orvosok által gyakran használatos szavak?
(Boccs hogy így tettem fel a kérdés, ez egy kijelentés volt igazából)
Tehát érdekelne hogy mikről beszélnek az orvosok a "hátam mögött"
Például múltkor azt a szót hallottam a fül orr gégésztől, hogy "deviancia" (a megszokottól eltérő dolog)
Tudtok még hasonló szavakat?
Igaz 1-es, vagy biztos itt is tud pár ember válaszolni rá.
De vmi olyant mondott hogy "nem túl a deviencia", mert később mondta is hogy nincs szükségem műtétre, meg azt is hogy a nyelvgyök okozhatja a horkolásomat.
Mozaiknak van ilyen orvosi szótára, laikusok számára, többször láttam már a hirdetését.
De amit nem neked mond az orvos, az nem feltétlenül tartozik rád.
5-ös!
Minden rám tartozik, amit az én vizsgálatommal kapcsolatban mond az orvos.
Tök érdekes a kérdésed. 14 évesen kerültem kórházba hosszú hetekre. Annyi feszültséget okozott bennem, hogy nem értettem, mit mondhatnak az ágyam fölött, hogy gimnáziumba kerüléskor a latin nyelvet választottam idegen nyelvként, később pedig egyetemen is latin szakosként diplomáztam.
Nem bántam meg a dolgot :)
Meghatározta az életemet...
"Tök érdekes a kérdésed. 14 évesen kerültem kórházba hosszú hetekre. Annyi feszültséget okozott bennem, hogy nem értettem, mit mondhatnak az ágyam fölött, hogy gimnáziumba kerüléskor a latin nyelvet választottam idegen nyelvként, később pedig egyetemen is latin szakosként diplomáztam.
Nem bántam meg a dolgot :)
Meghatározta az életemet"
Az angol nyelvet is erdemes tanulni, hiszen ok is sok latin eredetu szot hasznalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!