Tapasztalatok érdekelnek. Nektek mennyi idő alatt teljesült be a szerelmi kötés? Mágus által készített.
Figyelt kérdés
Aki nem hisz ezekben, az ne is írjon legyen szíves, mert nem releváns a kérdés szempontjából.2021. szept. 30. 13:22
1/21 anonim válasza:
Hittem benne. Nem kevés pénzt hagytam ott.
3 éve.
Azóta sem történt semmi
2/21 anonim válasza:
Az ilyesmi nem a hiszékeny emberek megkopasztására jó?
Érdekes, hogy az ilyesmit gyakran jó pénzekért csinálják, nem pedig felebaráti szeretetből...
28/F
3/21 A kérdező kommentje:
2-es, hallottam több helyen is, hogy ingyen csinálta valaki, mert pl. ismerik egymást, vagy szívességből.
2021. szept. 30. 13:45
4/21 anonim válasza:
Na aki ingyen csinálja ahhoz nyugodtan menj el, még az is lehet érni is fog valamit. De pénzt ezért ne fizess, az egyértelműen csalás. Mondom úgy hogy én is ráfáztam vele
5/21 anonim válasza:
Mit is jelent pontosan ez a szerelmi kötés dolog? Hogyan is csinálják, a mit is?
6/21 A kérdező kommentje:
2021. szept. 30. 14:14
7/21 anonim válasza:
Elolvastam. Na és te kedves kérdező? Mit csináltál, mibe piszkáltál bele pontosan?
8/21 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmit, tájékozódom.
2021. szept. 30. 14:31
9/21 anonim válasza:
Szerintem ez sem fog mindenkin. Csak az alacsonyabb szinten álló embereket lehet ilyen módszerekkel befolyásolni.
10/21 anonim válasza:
Engem az érdekelne,hogy ha ez működne, benned nem lenne olyan érzés,hogy vajon tényleg csak ezért vagytok együtt?
Kicsit olyan, mintha azt mondanád,hogy fizetésemelést kaptál, de közben meg csak lenyúltad a kasszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!