Woodoo baba, szerelmi kötés. Valakinek sikerült? Akinek NEM vagy NEM is próbálta, ne írjon kérem! Az érdekel aki próbálta és a tapasztalata!
Ne szórakozz ilyesmivel . Keress olyat aki viszont szeret és nem kell kötés ! Meg fogod bánni ! Én csináltam több mint 10 éve ! Nem ajánlom !! Részleteket nem osztok .
Ne csináld
Semmi ilyesmit
Írtam egy másik hasonló kérdésnél is, ugyan azt tudom ide is írni:
"Nos, nekem sikerült, bár nem fekete esküvőt csináltattam, hanem sima kötést. Itt a kommentek között több "negatív" töltetű hozzászólást olvastam, így jómagam pár gondolattal hozzászólnék. Mire egy kötés mindkét fél részéről teljesen "működik" az igen, lehet akár egy év is. Viszont azért van pár bökkenő is, amiről az emberek elfeledkeznek. Egyrészt, hogy nem mérik fel, hogy gyakorlatban a fél év-1 év az milyen hosszú idő is. Másrészt, ebben a kötést kérőnek is tenni kell. Egyrészt nem véletlenül nem szabad a másik felet "zaklatni", üzenetekkel bombázni stb... Mire eljön az idő, hogy a másik fél jelentkezik, az emberek nagy többsége hajlamos a múlt sérelmeit rázúdítani, negatív energiákat sugározni felé, számonkérni stb... Harmadrészt pedig, 2-3 hónap után a legtöbben szaladnak másik emberhez, hogy jaj így jaj úgy, segítsen, mert nem működik! Ilyen csak az csináltasson, aki képes türelmesen várni, betartja azokat a kéréseket, amiket a kötést csináló kér, aki a negatív dolgokat "ki tudja törölni", és felnőtt annyira, hogy tudja, hogyan kell viselkedni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!