Hol, és mennyiért lehet venni világító festéket? Színezőként alkalmazható több típusú festékbe, pl. falfesték, zománc?
Figyelt kérdés
Milyen kiszerelésben van? Milyen színekben van? Melyik, milyen hatásra világít? Főleg a 3 RGB szín érdekel, de nem tudom, milyenek vannak még. És persze melyik mérgező, és melyik nem?2010. szept. 17. 15:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha a google-on nem találtál erre pontos leírást, akkor menj be egy festékes üzletbe és ott biztos tudnak majd segíteni. Inkább ajánlanám a kisebb boltokat, ott általában értenek is a festékekhez, nem csak tudják, hogy melyik sorban keresd, mint a nagyobb "barkácsáruházak" többségében.
Ha budapesti vagy akkor tudok egy jó kis üzletet ajánlani a XI. kerületben. Ott igazi szakemberekkel találkoztam eddig és egyik festő ismerősöm is oda jár már kb. 20 éve.
2/3 A kérdező kommentje:
Azért ide írtam, mert itt láthatják olyan emberek, akik alkalmazták valamilyen formában, és megoszthatják a tapasztalataikat.
2010. szept. 24. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!