Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Iskolás vagyok, Most leszek elsos,gimiben és azért lassan el szeretném dontenni hogy mi érdekelne. Szeretem a torténelmet meg a polgári nevelést, sok torténelmi konyvet olvasok,meg szoktam pszichológiai konyveket olvasni, Tehát ha ezek a tantárgyak érdekelnek milyen munkák iskolák vannak ezzel kapcsolatban? Várom válaszotokat. Lehet hogy kicsit hulye a kérdés de értelmes váaszokta szeretnék.
2010. aug. 24. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Ha gimibe mész még bőven ráérsz ezzel, már nem azért! Tudom hogy nem ezt akarod hallani! Inkább élj és szórakozz ahelyett, hogy ezen agyalsz! Majd 10. után menj el pályaválasztási tanácsadásra és majd az alapján válassz faktot 11-ben!
2010. aug. 24. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj és ne szórakozzással töltsd az idődet. Nem akkor élsz,ha szórakozol,hanem ha értelmesen töltöd el az időd. Ráérsz majd 1-2 év múlva a pályaválasztásról dönteni.
2010. aug. 24. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy mi érdekel, az nem döntés kérdése. Ez érzelmi kategória, hogy a történelem szimpatikus a fizika meg nem. Ha úgy döntenél, hogy mégis a fizika érdekel, nem menne az alkalmazkodás a döntésedhez. Igaza van az előttem szólónak abban, hogy ez még korai, ha gimnazista leszel, akkor még három és fél éved van eldönteni, hogy hova felvételizz. Addigra már lehet olyan szakok is lesznek, amik most még nincsenek. Folyamatosan figyelned kell önmagad, hogy hogyan, merre változik az érdeklődési köröd, és ehhez milyen szakmák/pályák kapcsolhatók és azok gyakorlásából meg lehet-e élni...

Azt írod: "Lehet hogy kicsit hulye a kérdés de értelmes váaszokta szeretnék" ... ha egy kicsit megkedveled a természettudományokat akkor rá fogsz jönni, hogy hülye kérdésre, csak hülye válaszokat lehet adni. Tehát az utolsó mondatot legközelebb a helyedben elhagynám...

2010. aug. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!