Hasplasztika előtt állok, de tanácstalan vagyok igen, vagy mégse? Segítsen akinek volt!
Szia, én is ezen gondolkozok. A 2. gyerek után már lassan sikerül visszafogynom az eredeti testsúlyomra.
Sokat olvastam a neten, hogy minként zajlik egy ilyen műtét. Szerintem nem lehet fájdalmasabb a műtét utáni állapot, mint egy szülés :) Úgyhogy én simán vállalni fogom. Ahhoz hogy a hasad is feszes legyen, a sok, kitartó tornán kívül csak ezt az egy megoldást látom. Az ára elég húzós. DE lehet, hogy már te is hallottál róla, hogy a TB bizonyos esetekben állja az operáció árát (persze, nem magán klinikánál) Szerintem a te eseted is bele tartozik, a nagy súlyveszteség. (pontosan kiszámolják a súlyod alapján, hogy jogosult vagy-e a támogatásra) Kell lenni egy olyan orvosi papírnak, hogy mondjuk mennyivel mentél be szülni, és most mennyire sikerült lefogynod.
Én igazából 1 valamitől tartok, a csúnya hegektől. Ha támogatja a Tb, bízok benne, hogy normális munkát fognak végezni, nem kapkodják el. Lehetséges, hogy anyagi támogatással ez a probléma is megoldható lesz.
Igazából ezt szerettem volna megkérdezni a fórumon, csak először rátaláltam a leveledre.
Olvastam, hogy kb 1-2 hónap, "lábadozási " idő van.
Évek múlva meg már emlékezni sem fogsz a műtét utáni kellemetlen hetekre.
Amúgy mennyiről sikerült 30-at fogynod?
28/L
szia!
engem a múlt héten műtöttek!nagyon féltem az egésztől!én császárral szültem és nagyon ronda lógós kötényhasam volt!anyukám tavaly megcsináltatta ezt a műtétet és olyan szép lett neki hogy én is akartam!így hát belevágtam,és életem legjobb döntése volt!most még nagyon friss a seb,ma voltam kötözésen,még a varratokat sem szedték ki de látványra már most szebb a vágás mint a begyógyult császár seb volt!az első éjszaka szar,de utána napról napra sokkal jobb!pénzileg úgy volt a dolog hogy a doki leírta tb-re,mondván hogy sérvem van,én meg borítékba adtam neki 100.000-t .szerintem ez nem pénz érte és én még soha nem találkoztam ilyen aranyos orvos csapattal!ha érdekel írj egy privit és szívesen leírom hogy hol és ki csinálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!