Ayahuasca főzet tartalmaz MAO gátlót,mert orális bevitel esetèn lebomlik a DMT a gyomorba/májba.Akkor a gomba mièrt tud hatni MAO gátló nèlkül? Ugyan úgy dimetiltriptamin csak kicsit más.
Igen volt amit olvastam tőle (pl. Srí Ramana útja) és valahogy más is ez a nézőpont.
Viszont (ezen a vonalon) valahogy az ő módszereivel sem sikerült feloldanom az elmét. Bár ez inkább talán nem is módszer, hanem egy folytonos "belekérdezés". Hiszen bármit "dob fel" az elme - ha arra ha rákérdezünk hogy "kinek jönnek ezek az érzések, stb" nem lehet találni semmi megfoghatót. Hiszen nincs is én :D Csak összetettségében van..
Engem viszont valahogy a zen fogott meg. Az egyszerűsége, és hogy kb semmit nem kell csinálni. Csak figyelni a légzést, hangokat - és mindent elengedni.
Viszont bármit "figyelünk" az nem lehetünk. Meg kéne találni a megfigyelőt, de azt meg nem lehet :)
Volt hogy napi szinten meditáltam 3x meg 4x 50 perceket - de legintenzívebb életszakaszomban még ennél is többet. Szó szerint egész napokat végig toltam.
De eddig minden kevés volt. Sajnos egyáltalán nem sikerült annak a tudatállapotnak a közelébe kerülnöm ami az LSD és a DMT mutatott meg sok-sok évvel ezelőtt..
"A másik meg hogy megtudtam valamit, amitől az egész világnézetem megváltozott. Igaz ez hátrány is, mert most sem tudom túlságosan komolyan venni az életemet."
Mi az amit megtudtál? Szimuláció az egész ? Kamu ? Írd le nyugodtan engem nem demotiválsz semmivel. De ha titkos vagy nem nyilvános akkor írd meg privátba kiváncsi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!