Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Miért írják rá egy boltban...

Miért írják rá egy boltban mondjuk egy táskára, hogy 25l? Ez mit jelent? Kapacitás? És 25l az ha kapacitás minek felel meg? Hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés

ma 18:00
 1/5 T. Feri ***** válasza:
89%
Jártál iskolába? Hallottad azt a kifejezést, hogy liter? mert ha nem, akkor a köbdeciméter se fog mondani semmit.
ma 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
oke fikazas helyett korrekt valasz valaki?
ma 18:20
 3/5 A kérdező kommentje:
egyebkent en is kerdezhetnek dolgokat amit ovodaban tanitanak es te nem tudod megkozeliteni sem a valaszt... hagyjuk a fikazast szerintem. Objektivan. Akarmilyen trivialis a kerdes, segitsuk a masikat.
ma 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
oke nem kell a fika, AI megvalaszolta eszmeletlen reszletesen es objektivan, meg is dicserve. Lezarom a kerdest, koszi a megtekintest - azaz az idopazarlasotokat. Foleg annak aki kommentelt es szavazott. lol.
ma 18:26
 5/5 T. Feri ***** válasza:
100%
Szerintem megadtam a választ. Köbdeciméter egyenlő egy liter. Max 25 liter tejet pakolhatsz a táskába.
ma 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!