Miért írják rá egy boltban mondjuk egy táskára, hogy 25l? Ez mit jelent? Kapacitás? És 25l az ha kapacitás minek felel meg? Hogy kell értelmezni?
Figyelt kérdés
ma 18:00
1/5 T. Feri válasza:
Jártál iskolába? Hallottad azt a kifejezést, hogy liter? mert ha nem, akkor a köbdeciméter se fog mondani semmit.
2/5 A kérdező kommentje:
oke fikazas helyett korrekt valasz valaki?
ma 18:20
3/5 A kérdező kommentje:
egyebkent en is kerdezhetnek dolgokat amit ovodaban tanitanak es te nem tudod megkozeliteni sem a valaszt... hagyjuk a fikazast szerintem. Objektivan. Akarmilyen trivialis a kerdes, segitsuk a masikat.
ma 18:21
4/5 A kérdező kommentje:
oke nem kell a fika, AI megvalaszolta eszmeletlen reszletesen es objektivan, meg is dicserve. Lezarom a kerdest, koszi a megtekintest - azaz az idopazarlasotokat. Foleg annak aki kommentelt es szavazott. lol.
ma 18:26
5/5 T. Feri válasza:
Szerintem megadtam a választ. Köbdeciméter egyenlő egy liter. Max 25 liter tejet pakolhatsz a táskába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!