A műanyag tolómérőnek milyen haszna van a gyakorlatban?
na ezt ki kellett emelni...
Más a fogása.
Dugd be a konnektorba a mélységmérőt először műanyaggal, utána fémmel, aztán
majd megtudod!
Mondta valaki, hogy egy müa tolómérő mindenre jó?
Hogy kötelező azt használni mindenre?
Igenis van, amikor jobb, mint a fém.
Ennyi erővel kérdezhetnéd, hogy:
Minek árulnak magassarkú cipőt?
Az -civilizált- emberiségnek több, mint a fele nem vesz föl életében magassarkú cipőt...
Vagy mire jó a kötőtű, még egy zoknit se lehet vele megstoppolni.
Vagy a villa is haszontalan, hiszen kifolyik belőle a leves leve.
"Sajnálom, hogy téged nem érdekel a precíziós technológia, de engedtessék meg nekünk, hogy beszéljünk róla."
Lehet beszélni róla, de a téma szerintem is eléggé ki van vesézve ahhoz, hogy lezárható legyen.
Többféle helyre használható a műanyag tolómérő. Egyáltalán nem felesleges ilyet gyártani, vásárolni!!!
Olcsóbb, könnyebb, mágnestechnikában, feszültség alatt levő berendezéseknél, időjárás viszontagságainak kitett helyekre, összességében oda, ahol nem igényel akkora pontosságot és nem utolsó sorban azért van rá szükség, mert gondoltak a kiskorú, apjuk mellett játszó gyermekekre is!!!
Gondolj bele kérdező, te elsőre odaadnád kiskorú gyermekednek az otthon féltve őrzött digitális Mitutoyo tolómérőt?
Periodikus tervezett karbantartás.
:D
Amúgy tényleg nem értem én se. Addig fog pörögni az a topik, hogy még a műanyag tolómérő is elrohad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!