Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, iskolán kivül hova jártok el akár ismerösökkel akár egyedül?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 23:17
1/7 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam elég sokat, és rájöttem hogy ez nem kóser, hogy iskola után itthon ülök, esetleg bevásárlás, rokon látogatás. De annyira leépültek a szociális kapcsolataim, hogy nem tudom hol kezdhetném újraépíteni.
2019. júl. 17. 23:20
2/7 anonim válasza:
Ugyan nem írtál kort, de az iskola szó miatt gondolom még úgy 20 alatt lehetsz. Sajnos ebben a korban a suli a döntő és az ottani emberek alakítják a körödet, hacsak nem jársz el mondjuk edzeni vagy valamilyen külön tevékenységre. De pl szórakozóhelyre semmiképp nem ajánlott egyedül menned. Akár interneten is ismerkedhetsz.
4/7 anonim válasza:
Hát barátnőmmel járok el mindenfelé. Múltkor az egyikkel a parkban futottunk egy fél órát. A másikkal egy egész napot eltöltöttünk a plázában mert szemüveget kerestünk nekem. Közben kajáltunk, vásárolgattunk. Egy harmadik barátnőmmel majd trambulinozni megyek a jövő héten. A másodikkal pedig megint parkba és turkálóba megyünk majd. Szóval ilyesmi. 16/L
6/7 anonim válasza:
Kocsmázni járunk általában. Egyedül nem megyek sehová, az uncsi. Meg amúgy is alkoholistának néznének, ha egyedül ülnék a kocsmában.
7/7 anonim válasza:
Nekem sincs nagy szociális èletem, de egy edzèst sem hagynèk ki,ott mindig jó emberekkel lenni, egy nagyobb egyesületnèl akár ismerekedni is lehet, ha ez is egy szempont.
Próbálj ki valami sportot, nem kell èlsportolónak lenni,de szerintem nem kell felsorolnom az előnyeit ès hasonló èrdeklődèsű emberekkel leszel körülvève, a legtöbb esetben hasonló korúakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!