Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? nincs már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? nincs már barátnőm egy jó ideje semmi nem működik semmi mit tegyek egyedül nem tudok élni?

Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Azért ez nem olyan nagy probléma:)
2019. júl. 5. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:
16
2019. júl. 5. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
de elég nagy probléma nem létezem ha egyedül vagyok :(
2019. júl. 5. 18:11
 4/6 anonim válasza:
0%
Istenem! Annyira durva, hogy egyeseknek ilyen a felfogásuk. Neked miben teljesedik ki egy kapcsolat, ha nem tudsz élni nélküle? :)))
2019. júl. 5. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Hűha.

Megpróbáok segíteni.Először is rendbe kell tedd a fejedbe a dolgokat és barátnő nélkül is MAGABIZTOS kell legyél.Amíg ez nincs meg ne is álmodj a barátnőről.A lányokat messziről taszítja ha egy fiú képtelen boldog lenni ha nem független és nem képes nélkülük élni.Ne legyél ilyen pesszimista lásd a dolgok jó oldalát.A csajok megőrülnek a pozitív,magabiztos fiúkért.Az még nem nagy baj hogyha vágysz egy társra,ez természetes.De hogy ne tudj nélküle élni? Hát könyörgöm azért fiúként legyen egy tarásod.Azért is nem mehet mert ennyire görcsösen akarod.Te sem jönnél össze normális esetben egy olyan lánnyal aki csak panaszkodik hogy neki semmi sem sikerül.

Csak nyugi,aminek jönnie kell jönni fog.

És mindenek előtt fogadd meg amit leírtam KÉRLEK,mert hanem igen nehezen fogsz lányt találni apukám

/L

2019. júl. 5. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok: tartásod*
2019. júl. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!