Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nincs szerencsém a szerelemben?
Figyelt kérdés
Nem volt még sosem kapcsolatom, még alakulóban sem volt egy sráccal se. Még fiatal vagyok, de már vágyom arra, hogy legyen mellettem valaki.
Általában olyan srácok tetszenek, akiknél esélyem sincs. Úgy gondolom nincsenek nagy elvárásaim,még sem kellek senkinek.
Mi lehet ennek az oka?
2019. júl. 1. 17:55
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Lehet nyitottabbnak kellene lenned
2/4 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel 😂 sőt ha komolyabban megtetszik nekem egy fiú akkor annak tuti hogy rövid időn belül barátnője lesz. 😅
3/4 anonim válasza:
Tartózkodj bőven a nyilvánosság előtt, nehogy bezárkózz a négy fal közé. Légy türelmes és nehogy "odavesd" magad az első fiúnak, aki közelít. Légy tartózkodó, különben csak kihasznál.
Ffi.
4/4 anonim válasza:
Szerintem: nyilván ki kell alakulnia, mondhatni tapasztalnod kell, kiknél van esélyed. De ne becsüld alá se magad. Hidd el, érezni azt, ha valaki tényleg érdemes a szerelmedre, illetve ez kölcsönös. Azt tapasztaltam, hogy a váltásoknál (középiskola, egyetem, munkahelyek) adódnak lehetőségek (nyilván, az új emberek megismerésével, új közösségekkel). De nem kell siettetni, jön, aminek jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!