Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan h valaki szerenc...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan h valaki szerencsétlen a szerelemben?

Figyelt kérdés
Általános óta ez van. Nem vagyok csúnya lány. Adok magamra de nem vagyok tömeggyártmány és nem szoktam úgy kiélni magamat mint mások. Nem iszok nem cigizek de a bulikat is ki nem állhatom. Inkább egy jó könyvet olvasok vagy sorozatot nézek. Mindig amelyik fiú tetszett észre se vett vagy elutasított. 13 évesen volt az első barátom aki 15 volt és ő már akkor is csak azt akarta ami alap h volt h nem engedem. Később randiztam egy sráccal de nem tudtam megszeretni. Középiskola alatt reménytelenül szerelmes voltam egy 5 évvel idősebb fiúba akinek tetszettem de járni nem akart velem pedig tényleg komoly lány vagyok. 17 évesen ugyan volt egy barátom de ő is csak kihasznált. 2 hónap járás után elvette a szűzességemet mert megszerettem nagyon és készen álltam rá. Rá 1 hónapra ott hagyott mert nem szeretett ő. És a mai napig szingli vagyok és egyszerűen eddig még egy komoly kapcsolatom se volt és még csak nem is szerettek. Nem sajnáltatom magam mert vannak ezeknél nagyobb problémák is de úgy érzem szerencsétlen vagyok ebben az egész dologban. Más is érez ilyet? 20/L

2018. jan. 19. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát
2018. jan. 19. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez segít, nem mondom hogy szerencsétlenebb vagyok nálad, de nekem sincs szerencsém a szerelemben. Visszafogottabb lány vagyok, nem járok bulikba és én is jobban érzem magam egy jó könyvvel vagy sorozattal. Szépnek éppen nem nevezném magam, de nálam határozottan csúnyább lánynak is van barátja, persze én is adok magamra, normális ruhák, kis smink ilyenek. Eddig még nem volt barátom, fiúkkal egyeltalán nem is beszéltem szinte soha, pár mondatos kis beszélgetéseket leszámítva. Ha volt valaki aki tetszett, az persze észre se vett. Eddig is rossz volt, de mostanában minden ismerősömnek kapcsolata van, sőt van aki még csesztet is vele, az nem esik jól, mert ne tudom, hogy mit tudnék tenni. 17/L
2018. jan. 19. 22:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves első. Nem mentem oda minden fiúhoz kinyitni a lábamat aztán sírni h mit tettek. Az exemet szerettem. Az h kihasznált arról miért én tehetek? Komoly kapcsolatot szeretnék de mindig ilyen alakokkal hozz össze a sors csak. Vagy már az is baj ha az ember lánya szerelemre vágyik?
2018. jan. 19. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

#3: Az,hogy szereted, nem indokolja, hogy 2 hónap alatt széttedd neki. 17 évesen nem kellett volna nőt játszani, mert nem áll jól. :)

Tudtad,hogy amelyik lány/nő tiszteletet parancsolóan viselkedik, azt a férfiak nem akarják kihasználni? Mrt kihívás és a kihasználás nem erről szól. Keresnek egy olyat, aki benyalja nekik az 1-2 szép hazug szót.

2018. jan. 19. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Valamennyire én is hasonló helyzetben vagyok. Még sosem volt kapcsolatom. Nem járok bulizni, nem is tudok ismerkedni. Régebben próbálkoztam két lánynál is, mindkettőről azt hittem, hogy ők is hasonló értékrenddel rendelkeznek mint én, de visszautasítottak és később kiderült, hogy teljesen mások, mint amilyennek gondoltam őket.
2018. jan. 19. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:

"És a mai napig szingli vagyok és egyszerűen eddig még egy komoly kapcsolatom se volt"

Nyugi, van, akinek még komolytalan se volt. Semmilyen. Én is így vagyok. :D

Ha gondolod, írhatsz és beszélhetünk. :D

2018. jan. 20. 00:47
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen, létezik ilyen, én is egy élõ példa vagyok rá. Csak annyi, hogy nekem még nem volt barátom, mert én is ilyen reménytelen szerelmeket hajkurásztam, vagy akinek tetszettem, az nekem nem volt szimpatikus/ nem voltam belé szerelmes.

17/L

2018. jan. 20. 10:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Létezik, jelen :D Exem engem is csak arra használt(lány) majd eldobott, aztán jöttem rá milyen :D Azóta nem volt senkim, mivel aki tetszett annak vagy volt pasija vagy rám se hederített. Én meg senkinek se tetszettem :D Nem mondom magam szépnek se átlagnak. Az ilyen fiúk(fiúként mondom) pusztuljanak meg,sajna ők vannak többségben. Van lány barátom aki ugyan ilyen, megcsalták stb. Sajna a többség ilyen , a normálisaknak meg vagy van párjuk vagy nehéz találni nekik, de fel a fejjel, te is fogsz találni. Mondták már nekem,hogy menjek bulizni vagy inni de nem vagyok olyan+ visszahúzódó is vagyok így nehéz :D
2018. jan. 20. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Aranyosak a kommentek
2020. júl. 13. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!