Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
17/F
Nem tudom miért de nem találok senkit se akit meg tudnék szeretni. Pedig nagyon vágyok vkire.
Lehet én vagyok a hülye és rosszul látom, de az itteni lányok 90%-a mind egyforma. Külsőleg picit változatosabbak és nagyon rendben vannak, de belsőleg egy személytelen 0-ák. (ugyanaz a fontos mindegyiküknek, ugyanaz az értékrend, ugyanazok az elvárások, stb.)
Nagyon sokat csalódtam már bennük (kibeszélések, semmibe vételek, hazugságok, megalázások) és most is eléggé magam alatt vagyok. A legutóbbi randim kb 2 hete volt egy velem egykorú lánnyal akivel nagyon jóba lettünk az utóbbi időben és elhívtam, hogy találkozhatnánk. Találkoztunk is, jól elvoltunk, minden, nem kapkodtam, figyeltem, hogy jól érezze magát, úgy éreztem ebből később még lehet vmi is, és lehet ráépíteni mert a személyisége nyitottabb, beszédesebb, őszintébb mint a többség. Legalábbis korábbról ilyennek ismertem. Vidám volt velem laza, kedves, aranyos és ezáltal én is jól éreztem magam vele.
Aztán beszélgettünk a napokban, messengeren mert találkozni sajnos nem tudtunk többet, de aztán egyre kevesebbet, és kevesebbet írt vissza, és aztán egyre ritkábban is. Tudom előfordulhat, hogy ilyenkor sok lány megijedhet és túlparázhatnak dolgokat, vagy idő kell nekik, amit én megértek és békén is hagyom őket ha kell. De erre utaló jel nem volt, messengeren. Inkább mást érzek. A megcsalást. Ha vmi baj van akkor azt én jobb szeretem ha megbeszélhetjük egymás közt ha már másképp nem tudjuk megoldani akkor elmondhatja messengeren is de nem kellene bekamuzni, hogy ma bulizni voltam és nem tudtam utána 1,5 napig írni mert olyan fáradt voltam. (Rengetegszer fenn volt messengeren abban az elmúlt 1,5 napban)
Most már nincs is kedvem az egészhez és úgyérzem hagyom is a francba, mert már megint az az érzésem mint az előző "barátnőmnél" hogy szépen vki mással elszórakozgatott a buliban. És sajnos ez már velem nem az 1. és nem a 2. és nem is a 3. ilyen eset. És ezt kib$szottul unom már.
Főleg amikor sok lány ki van akadva azon hogy "ezek a mai pasik olyan köcsög mindegyik csak meg akar k$rni és utána meg otthagyni és utána meg másra hajtani" és, hogy "ők csak a f$szukkal látnak és nem is gondolnak bele a mi helyzetünkbe/érzéseinkbe" Na ez az amikor én ilyenkor elvonulok messzire az ilyen ember közeléből, mert tudom hogy ha ott maradnék veszélyeztetném a testi épségét. Na jó azért nem. :D
De mégis mi az hogy "mindegyik csak kihasznál" elismerem hogy mi nálunk fiúkból is elég sok a hülye, vagy a béna de b$szki úgy is ti döntitek el mit engedtek és mit nem akkor meg mit kell ilyenekért ny$vajogni?!
A másik, meg hogy "nem gondolunk bele a helyzetükbe, és az érzéseikbe"?? De bele gondol sok olyan férfi akik figyelmesebbek, és értelmesebbek. És igyekeznek visszafogni a saját gondolataikat és a saját érzelmeiket félretenni csak azért, hogy a ti kedvetekre tehessenek, és azért, hogy meg szerethessetek minket. Úgy, hogy nehogy már ti lányok legyetek kiakadva ránk, hogy milyen nehéz nekünk?!
Úgy se nektek kell, csinálnotok kb semmit sem, hisz ti értetek, megy a küzdelem állandóan, hogy ki érdemelhessünk titeket. Minden nehezebb ciki helyzetet/lépést először nekünk kell megpróbálni! Nagyon sok lánytól hallom ezt és sokaktól teljesen alaptalanul de azért mondják.
Tisztelet a kivételeknek, és nem akarok itt most minden egyes női kommentelőt végigsérteni. De általában a legtöbben sosem gondolnak bele a férfiak helyébe, hogy valójában mi vagyunk alárendelve nektek és mi vagyunk a legjobban kihasználhatóak. Néha lehet jobb lenne átgondolnia ezt sokaknak, hogy mi is az igazság a férfiak helyzetével. Sajnos tudom nagyon negatív voltam a lányokkal szemben. De most az eddig tapasztalataimat mondtam el és észrevételeimet mondtam el. És biztos vagyok benne hogy nem igaz minden amit írtam és nem mindenhol ilyenek a lányok de itt Pécsen én a legtöbbjüknél ezt tapasztalom nap mint nap.
Női kommentelőktől meg még egyszer elnézést kérek nem vagyok nő gyűlölő egyáltalán, csak sokadszorra történik meg velem ugyanaz és kezdett már nagyon kikészíteni, és ki kellett adjam magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!