Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen szerencsetlen?
Figyelt kérdés
Senkinek nem tetszem es nemtudom miert pedig aki nekem tetszik azert mindent megtennek de neki mas jon be olyan aki nem is foglalkozik vele vagy az a baj hogy nagyon akarom hogy tetszek valakinek es ezert nem jon oszze semmi2017. jún. 18. 19:12
2/9 anonim válasza:
Nem szerencsétlen vagy hanem csúnya.
3/9 A kérdező kommentje:
Lany vagyok
2017. jún. 18. 19:14
5/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hogy nézel ki? Lehet nagyon nyomulsz.
6/9 anonim válasza:
2. Nem is ismered, miért kell ilyet mondani????
Kérdező: hány éves vagy?:)
7/9 anonim válasza:
En pont ilyen vagyok fiuban... :)... nagyon idegesito dolog ez
8/9 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2017. jún. 19. 15:24
9/9 anonim válasza:
Ez így szokott lenni.. pl nekem tetszik egy csaj de hiába ha ő nemérez így (azt mondta)....abból már nemsok lehet.. De előbb vagy utóbb mindenkinek eljön az IGAZI.. amugy meg azokat elkell felejteni akik nemviszonozzák..mert az ember feleslegesen rágódik azon nap mint nap... egyszerűen bele kell törődni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!