Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen a lányokkal? (bőven lent)
Nem vagyok az a nyomulós típus, de könnyedén kezdek beszélgetni lányokkal szemtől szembe, vagy interneten is.. Leginkább az a problémám, hogy hiába kezdek el beszélgetni egy lánnyal aki tetszik, nem tudom úgy forgatni a történéseket, hogy esetleg komolyabbá váljon a dolog.. Nem tudom, hogy kéne "rányomulnom" valakire, hogy észrevegye a szándékaim..
Nekem idő kell ahhoz, hogy megismerjek valamennyire valakit és kialakuljon egy afféle ingerencia a fejemben, hogy legyen valami, de általában mire ez szöget üt a fejembe, már a barátzónába találom magam.. Jelenleg is beszélgetek egy lánnyal, aki teljes mértékben megbízik bennem és szívesen beszél velem bármikor.. Most kezdett el beférkőzni a gondolataimba, de már valószínűleg késő, mivel nem tűnik annyira kíváncsinak, mint az első pár beszélgetésünk alkalmával..
Nem akarok átverni senkit, hogy eljátszom a hős lovagot, miközben még azt se tudom, hogy érdekel-e egyáltalán, de így meg csak barátként tekint rám minden lány..
Mit kezdjek ezzel az egésszel, hogy ne legyek ennyire szerencsétlen?
Kicsit kétségbe vagyok esve már.. Egyébként a legrosszabb az egészben, hogy 18 éves vagyok
A legtöbb lánynál a barát zóna csak azért van mert azt hiszik/hiszük hogy a fiú csak úgy tekint ránk.
Mond el neki hogy te többet akarsz.
Van még esély.
18L
A probléma az, ha ott helyben tisztázod a szándékaidat (amik első beszélgetés alkalmával talán még nem is kristálytiszták), akkor könnyedén lehet, hogy (1) a lány megijed vagy (2) nyomulós "baromnak" tart majd.
Ha viszont "csak" ismerkedsz, azzal meg semmit nem érsz el.
Mondanám, hogy nyugi, mert a lányok is ebben a cipőben vannak, de nem erre a tanácsra vársz most. Úgyhogy, mint az előző lány is, taktikusan én is megadom a korom és a nemem: 17L
(Esetle ha mégiscsak valami használható tanácsra vársz: kezdj ki velük. Ha mégsem jönne be, akkor mondd el nekik. Kommunikáció a kulcs az emberi kapcsolatokhoz. Általában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!