Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szerencsém?
Nem tudom, hogy tényleg csak rossz embereknél próbálkozom vagy valamit rosszul csinálok, de folyton kihasználnak/elutasítanak. Több éve ez megy. Sose mondtak konkrét okot, inkább kifogásokat.
Nem az zavar, hogy nincs kapcsolatom, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy vajon miattam lehet.
Ismerősök, barátok szerint nincs velem baj.
Ha kell írok magamról privátban. Bármilyen kérdésre válaszolok.
Szia! Lehet valamelyik tulajdonságoddal van a baj.
Irnal magadról privibe?:)
Pont ugyanezt érzem én is.
Valami biztos nagyon nem oké velem,ha egyik napról a másikra faképnél hagynak,magyarázat nélkül.
#6 én is erre gondoltam, amikor már 2-3 sikertelen próbálkozásom lett. Tudom, hogy a bizalom, szeretet és a kommunikáció az alap pillérei a dolognak, ezt is tartottam szem elött. De mindig csak én voltam ki javítani akart a dolgokon, aki meg akarta beszélni a dolgokat, sosem szerettem, ha valami gond van s ezt úgy kezeljük, hogy "hagyjuk" s minden megy tovább. Mégis óckodtak attól, hogy beszéljünk, semmi logikus magyarázatot nem kaptam, hogy miért viselkednek így.
Mikor rákérdeztem, hogy velem van-e a baj, hol hibáztam, vagy bármi, a legtöbben azt mondták "nem veled van a baj" avagy "semmi baj nincs veled". Pedig még az elején tisztázni szoktam, hogy egymásközt legyünk őszinték, nem szoktam haragudni, ha valaki kritizál, mégse értem, hogy miért nem mondja meg, hogy hol hibáztam, ha pedig őszinte s tényleg nem velem van a baj, akkor miért teszi azt amit?
Igyekeztem nem vakon találgatni, de ahol sikerült is ott se lett jobb vége a dolognak. Bár ritka az, ha valaki szerelmes belém.
#7 meglehet, de azt is figyelembe kell venni, hogy lehet vele van a gond. Nem logikus az ilyen viselkedés, inkább gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!