Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy ennyire nincs szerencsém barátnő talállásban?
19 éves pasi vagyok, és mindig vagy olyan csajszit tudok kifogni/olyan jön be, akinek vagy van már pasija, vagy mint legutóbb is, gyereke is van már xd Vagy én nem jövök be neki...
Tök rosz érzés hogy mindig ez van, nincs is kedvem, bátorságom ismerkeni már lányokkal úgy hogy nem barátként hanem többként néze rá.
Amúgyis elég béna vagyok ismerkedésben, de akit meg megismerek, annak meg van vagy pasija, vagy én nemjövök be neki... Nemértem hogylehetek ennyire szerencsétlen...
örök szingli maradok :c
Ti mit gondoltok, mit kellene csinálnom, mert ez így elég rosz, mind a szingliség, mind az is hogy mindig ilyen lányokat tudok kifogni.
Köszi szépen a válaszokat! :)
Kedves kérdező: megértelek tudom pontosan milyen kellemetlen érzés ez.
Fiú vagyok 20 éves. Én is pont így vagyok ezzel kapcsolatban ahogyan te.
Ismerkedj más helyeken is.:)
Én szintén 19 éves vagyok, csak lány, a legnagyobb hiba, ha nem mersz nyitni mások felé. Nekem már rengetegszer mondták, hogy szép vagyok, bejövök a fiúknak, mégis sosem mer senki odajönni. Oké, volt már, amikor valaki megszólított, és nekem nem volt szimpatikus, de ha nem vagy kitartó és magabiztos, akkor valóban nem fog soha összejönni. Legyél kedves, mosolygós, magabiztos és esetlegesen egy kudarc után is merj kezdeményezni, én pl szeretném lányként, ha nem nekem kéne odamennem.:)
És ha eddig a szokott helyeken ilyesfajta lányokat fogtál ki, akkor menj másfelé, park ,kávézó, akár egy pláza. Nem mindenhol van minden 19 évesnek gyereke és párja.:D
Nahát köszi ezt a sok választ, nemgondoltam volna hogy ennyi jó, és értelmes válasz jön majd :) Köszönöm
Legalább nemcsak énvagyok még szingli, ilyen korban.
Azért vagyok béna mert egyszerűen nem merek odamenni valakihez, mert egyrészt izgulok, másrészt meg sajnos úgy gondolom hogy én biztosan nemérdeklem az adott személyt, például egy lányt aki szimpatikus, azvan bennem hogy neki én biztosan nem lennék az. Sokszor van olyan alkalom hogy jól nézki a lány, kedvesnek is tűnik, csak nemtudok egyszerűen odamenni hozzá, mert biztosan vagy van pasija, vagy nemérdeklem őt.
Alapvetően én egy jófej, viszonylag kedves, normális srác vagyok, akinek jó a humora és szeret trollkodni :D Haverjaim/ismerőseim elmondása alapján, tehát kilehet velem jönni. Csak az ismerkedés az nemakar menni, nemigazán tudok mit kérdezni egy ismeretlentől, pont azért mert nemtudom hogy mit szeret mit nem, és akkor így nah.
Ez így leírva lehet fas*ságnak tűnik de nemtudtam jobban megfogalmazni :/
#5 Köszi szépen :)
Elég kevés normális csaj akad 18 alatt például, aki nem bunkózik pl, nemnézki 22nek pl, szal érted, és ez is elég tré így. Tisztelet persze a kivételnek.
Igazából egyre jobban tetszenek a 20+ korosztály 20-23 évesek, mert azok úgy valahogy normálisak, kedvesek,stb. (Ez cink amúgy? ha idősebbek is bejönnek 20-23 ig kb)
Olyan könnyűnek tűnik, de sokszor olyan nehéz ismerkedni is :/ Meg az elég zavaró tud lenni, ha pont olyan lány is jön be például, akinek ottvannak a barátai, vagy pont a munkahelyén tudsz csak összefutni vele stb
Amúgy a csajszit, akinek van már párja és gyermeke is, ő is 20+ sztem olyan 23-24 lehet, annál több nemigen, de meglepett azért a dolog, mert jófej csajszi volt, és nem rít le róla ezek a dolgok a pasi meg a gyerekek. Túl szép is lett volna egy szingli jófej csajszi :D
Köszi szépen a segítséged amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!